Pasta Glutenfri (lavkarbo)

 

Lavkarbopasta ✌
Dette er en fantastisk og unik variant av “pasta,” konsistensen er nesten identisk med vanlig pasta!

Dette trenger du:

 2 egg
 3 ss fiberhusk/psyllium
 100-130 g kremost  (kan bruke alle mulige typer, liker godt å bruke med urter fra Tine)
 Litt salt
 Olje

Slik gjør du det:

 sett ovnen på 160°c
 kjør alt sammen i en foodprosessor/blender for riktig konsistens, deigen skal være seig og ikke rennende. Vær obs på at fiberhusk og psyllium kan være forskjellig fra merke til merke på tykningsgraden.
 legg ett bakepapir på benken, ha deigen oppå papiret, ta ett bakepapir med litt olje på å legg over deigen.
Kjevle ut deigen med papiret oppå til den blir passe tynn, blir den for tynn blir pastaen lett brent.
 stek med bakepapiret på i ca 15 minutter, følg med for den skal ikke være brun/for gylden.
 når pastaen er ferdigstekt er den klar til å spises, jeg bruker et pizzahjul å strimle i fine tynne pastaskiver.
 obs! Denne pastaen skal ikke kokes etter steking, bare bland den med ønskelig saus.

I denne porsjonen med deig er det nok til 3 måltider for min del, så ordner som regel av 2 egg for å ha til middag og lunsj dagen etterpå. 

Pasta med ostesaus og osteboller ved siden av 😍

Pasta med kjøttsaus✌

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg