Mmmm.. disse ble skikkelig gode!
Dette trenger du:
100 g solsikkekjerner
100 g sesamfrø
100 g fibrex/kli
50 g gresskarkjerner
2 ss fiberhusk/psyllium
100 g linfrø
2 ts salt
Litt søtning
5 dl vann ( se an litt – kan trenge litt mer, kommer an på tykningsgraden på fiberhusk/psylliumen)
Slik gjør du det:
Sett ovnen på 160°c
Bland alt det tørre i en foodprosessor eller i en bolle. Liker best å knuse alt sammen. Tilsett vann til slutt. La deigen svelle i noen minutter.
Fordel deigen tynt utover ei plate med bakepapir ( dette er nok til 2 plater.)
Er det vanskelig å fordele bruk litt vann på sleiven/slikkepotten.
Stekes på 160 °c i ca 1 time. Åpne døra av og til for å slippe ut dampen ( blir sprøere resultat.)
Når du har stekt de halvveis så gjerne ta ut plata og del opp med et pizzahjul til knekkebrød. Deler du opp når de er ferdige sprekker de bare. Sett inn i ovnen og stek videre. Avkjøles på rist! ☆