Dette trenger du:
1 halv kinesisk hvitløk (1 båt vanlig hviløk)
1 stor gul løk
1 boks hakket tomat
4 ss tomatpurè
3 ss olje
2 kjøttbuljongterninger
4 dl vann
1 dl fløte / melk
salt
pepper
søtning
persille
Slik gjør du det:
Stek løk og hvitløk blank i olje. Tilsett tomatpurè og hakket tomat og stek videre på middels varme.
Bland buljongterninger i varmt vann og tilsett i blandigen. Tilsett fløte, salt, pepper, persille og søtning.
(søtning er viktig for å få riktig smak. jeg bruker flytende natreen på slike ting) smak til!
Kok dette i noen minutter til, tøm over i en kjele og ta frem stavmikser og mos alt sammen i kjelen.
Ønsker du en mildere suppe så tilsetter du mer fløte/melk.
suppen er ferdig og klar til servering!
3 kommentarer
Ser godt ut! 😀
den var meget velykket! høykarbo-samboeren min spiste til kvelds og faktisk. 🙂
Helt fantastisk god suppe!! 🤩 Og så fort gjort å lage.