Musli – glutenfri og sukkerfri (lavkarbo)

Musli… ♡ 

Det finnes massevis av forskjellig typer, men dessverre er de fleste proppfulle av sukker. 

 

Dette trenger du:

50 g Linfrø

30 g Gresskarkjerner 

30 g Hasselnøtter 

50 g Mandler

50 g Kokosflak (helsekost)

30 g Sesamfrø 

30 g Fibrex/kruskakli

70 g Fibersirup Clear  (helsekost)

 En dæsj søtning  ( natreen flytende)

1 ts vaniljepulver 

Litt olje

 1 dl Vann 

 

Slik gjør du det:

Grovmal eller skjær opp mandler og hasselnøtter, blandes sammen med gresskarkjernene, linfrø, Kokosflak, vaniljepulver  og fibrex. 

Du kan enten riste de i stekepanne eller stekes i ovnen på 200 °c i ca 15 min. 

Bland sammen vann, søtning, Fibersirup og olje.  Fordel dette utover frøblandingen på et bakepapir eller rør det sammen i stekepanne. 

Steker du i ovnen bør du røre litt av og til å passe på så det ikke blir brent. 

Smak til med søtt.

Supergodt til smoothie og yoghurt. 

Oppbevares i en tett boks. 

Det virker litt rart å bruke disse ingrediensene til musli, men ved lett karamelisering passer det kjempegodt! 

 

9 kommentarer
    1. Hei,
      Jeg prøver å få kontakt med deg i forbindelse med en potensiell sponsing. 🙂 Ta gjerne en titt på siden vår og kom tilbake til meg på mailadressen i kommentaren.
      Mvh Julie, VIK Jewellery

    2. Takk for mange fantastiske oppskrifter 🙏🙏🙏 Jeg lurer på det med yoghurt, er det Ok å spise de på LK?

    3. Hei er allergisk mot hasselnøtter og valnøtter. Hva kan jeg bruke i oppskrifter som denne, og andre i steden for.

    4. Hei
      Fantastiske retter du legger ut 😊 Jeg lurte på en ting. Når det ikke står antall pers på en rett (som f.eks frokost muffins) så er blir det 6 stk av de. Betyr det at det da spises 6 stk? eller fordeles på flere måltider?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg