Cake in a cup (glutenfri/sukkerfri/lavkarbo)

 

Mmmm. På bare 45 sekunder i mikro var kaka ferdig!!❤ Det kaller jeg lykke.

Totalt 2.5 g karbohydrater 

Dette trenger du:

1 egg

 1 Stor ss tagatesse 

Litt vaniljepulver 

1 ss mandelmel 

1 ss kokosmel 

1 ss kakao

Litt salt

1 ts bakepulver

1 toppa ss mykt smør

 

 

 

Slik gjør du det:

Pisk egg og tagatesse godt i en bolle.

Tilsett vaniljepulver og resten av de tørre ingrediensene. Rør godt sammen.

Tilsett til slutt mykt smør, rør litt inn (viktig at smøret ikke et helt innrørt) 

Tøm over i en middels stor kopp og sett i mikrobølgeovn. Stek først i 30 sekunder å se an konsistens, den skal være litt klissete i konsistens. Pass på sekundene om den er litt løs. Har du den for lenge i blir den tørr og ser ut som en svamp. 

Tips! 

Dryss over litt sukrinmelis og spis med bær,

Sukkerfri is eller krem passer godt til.

Eller spis som den er ♡

 

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg