Hvitsaus glutenfri (lavkarbo)

Denne er deilig!! For all del ikke ha psyllium i saus, eller da gjør du det bare den ene gangen.

Denne trenger du ikke annet enn ingrediensene som fås kjøpt på dagligvarebutikker.

 

Dette trenger du :

1 stor ss Philadelphia kremost 

1 dl fløte 

1-2 ts muskatnøtt 

Salt 

Pepper

 

Slik gjør du det:

Ta Philadelphia og fløte i en kjele, rør godt til en klumpefri saus. Tilsett etterhvert muskatnøtt, salt og pepper til ønsket smak.

Anbefales virkelig!!

 

Hvitsaus til fiskeboller:

 2 store ss Philadelphia kremost

1-1/2 dl fløte 

Fiskekraft fra laken

Muskatnøtt 

Salt 

Pepper 

Fiskebuljong (mer fiskesmak)

Slik gjør du det: 

Varm forsiktig opp Philadelphia kremost og rør godt til en klumpefri saus. Tilsett Fiskekraften fra laken til fiskebollene. Rør godt sammen mens du tilsetter litt fløte. Tykkelsen på sausen avhenger om hvor mye kraft/fløte du  tilsetter, men det avgjør du selv. 

Tilsett muskatnøtt, salt og pepper å smak til. 

 

Veldig godt, tidligere kjøpte jeg johannesbrødkjernemel, men den satte en bismak. Veldig glad for at jeg eksperimenterte på saus uten. 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg