Hasselbakt Pastinakk

Savner potet, da gjør man det beste ut av det. 

Dette trenger du:

1 pastinakk 

Smør

Salt

Pepper

Ost til gratinering 

 

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 230°c og varmluft 

Skrell pastinakken, skjær flat “bunnen” slik at den ligger stødig.

Skjær tynne skiver nesten igjennom pastinakken langs hele. 

Pensle med smør, krydre med salt og pepper. 

Du kan tilsette litt revet ost på toppen før steketiden er ferdig å gratinere. 

Jeg hadde på litt revet parmesan før servering.

Stek i smurt ildfast form i ca 25 minutter på midterste rille. 

 

Supergodt og smakfullt alternativ til potet. 

Tips! Du kan gjøre det samme med Sellerirot også.

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg