Fylt paprika/aubergine – Lavkarbo

 

 

Fylt paprika er såå godt, kan fylles med så mangt!

Dette trenger du:

Paprika/Aubergine 

Kremost – urter/krydder

Sjampinjong

Løk 

Salt

Pepper 

Smør

Ost til gratinering

 

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 230°c og varmluft.

Del paprika/aubergine  på langs, smør kremost inni.

Bruker du aubergine så tar du en skje å skraper ut litt av innholdet for å få plass til fyllet.

Kutt løk og sjampinjong i små biter å stek i noen minutter med smør, smak til med salt og pepper.

 

Fordel stekt sopp og løk i paprikaen/auberginen, har ikke oppgitt mengde i oppskriften på grunn av at det kan man tilpasse selv etter hvor mye man skal ha.

Rasp litt ost og fordel over. 

Stekes på midterste rille i ca 20 minutter- eller når osten er gratinert ferdig. 

Serverte til entrecôte, hvitløkssmør, hasselbakt pastinakk og fløtesaus med chili og vårløk. 

Oppskrift på hasselbakt pastinakk finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1489908796_hasselbakt_pastinakk.html

Oppskrift på hvitløkssmør finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1489908403_hvitlkssmr.html

5 kommentarer

Siste innlegg