Omelett i form glutenfri (lavkarbo)

Omelett uten eggesmak!

 

Dette trenger du:

250 g Jarlsberg 

100 g skinke

1 stor paprika 

2 ss kremost

2 dl fløte 

Litt Vårløk 

5 egg

Salt

Pepper 

 

Slik gjør du det:

Visp egg sammen med Philadelphia og tilsett fløte når massen er uten klumper.

Skjær opp paprika, vårløk og skinke. 

Rasp/skjær opp osten. 

Tilsett ost, paprika, skinke og vårløk i blandigen og smak til med salt og pepper. 

Stekes i paiform/ildfast form i ca 30 minutter på 220°c og varmluft på midterste rille. 

 

Supergodt til frokost/lunsj/mellommåltid og mat på farten. 

 

Beklager dårlige bilder.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg