Grov pizzabunn – lavkarbo


 

Dette trenger du:

2 egg

130 g ost

20 gram pofiber 

15 g fibrex

50 g mandelmel 

50 g rømme

50 g fløte

3 ss Olje

Salt

Natreen flytende 

 

 

Slik gjør du det:

Kjør ost i en food prosessor eller lignende, tilsett egg og rømme.  Kjør til en klumpefri masse.

Tilsett fibrex, pofiber og mandelmel.

Spe med fløte og olje.

Smak til med salt og søtning.

Det kan være en sursmak på deigen pga fibrexen, så du kan nøytralisere med søtt og salt.

Tilsett fiberhusk til slutt. 

 

Forhåndsstek i form/på plate.

 

Denne bunnen fikk jeg sprø!

Stek på varmluft og 225°c i ca 10 minutter.

 

Denne egner seg godt til rundstykker og lignende også. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg