Fudgy Brownies lavkarbo

Ja de er like gode som de ser ut som!!

 

Fudgy Brownies som er seige det er å finne lykken.

 

Dette trenger du:

90 g smør 

40 g tagatesse 

2 egg 

1 ts salt 

2 ts psyllium/fiberhusk 

1 ts vaniljepulver 

1 stor ss kakao 

150 g sjokolade 

120 g mandelmel

 

Glasur:

50-100 g sjokolade 

1 ss kokosfett

1/2 dl fløte

 

 

Smelt smøret, hakk opp sjokoladen i biter. 
Smelt 50-70 g av sjokoladen i et vannbad.
Rør inn tagatesse i 50 g av smøret først, så tilsetter du eggene og vaniljen – rør godt.
Tilsett smeltet sjokolade og sikt inn mandelmel, psyllium, kakao og salt. 
Tilsett resten av smøret i røra ( ikke helt innrørt)
Tilsett til slutt hakket sjokolade, rør forsiktig.

Stek på midterste rille på 160-170 °c i 15-20 minutter. 

Du kan trykke forsiktig på kaken for å se om den er ferdig. 

Steker du for lenge blir den tørr.

 

Glasur:

Smelt sjokolade med kokosfettet i vannbad, rør til en glatt røre. Tilsett fløten.

Når kaka er litt avkjølt ordner du små hull jevnt over kaka, å heller glasuren over å dekker hullene. 

Når jeg laget denne den her gangen hadde jeg dessverre litt lite sjokolade så hullene ble ikke helt fylte.

Denne er helt F A N T A S T I S K, server lun med is/krem og lignende.

Tips!

Jeg bruker alltid å blande melkesjokolade og mørk sjokolade. 

Cloetta sukkerfri er fint til å bake med. 

Kjøper i Sverige – 18 kr stk

I Norge koster de 37 kr. 

12 kommentarer

Siste innlegg