Kyllingsaus - glutenfri lavkarbo



 

Til fylt kylling lagde jeg kyllingsaus 

 

Dette trenger du:

1 1/2 dl kremfløte 

1 hønsebuljongterning

Halv løk

Liten paprika 

Salt

Pepper

Persille 

1 ss tomatpuré 

Noen dråper søtning 

Olje til steking 

 

 

Slik gjør du det:

Stek løk og paprika blank i olje.

Kok fløte med buljong og tomatpuré i 10 minutter på svak varme. 

Rør av og til, sausen vil da tykne uten noen form for johannesbrødkjernemel eller "mel."

Tilsett løk og paprika og smak til med litt søtning, salt og pepper

Du kan sløyfe søtningen om du vil, men tilsetter litt flytende natreen i bittesmå mengder pga tomatpuréen - stabiliserer smaken. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meglerfru1

meglerfru1

27, Stjørdal

Når man oppdager lavkarbo! ÷ 23 kg på 7 mnd, å alt jeg gjorde var å kose meg. Holder vekten stabilt ved å spise lavkarbo. Har en sønn på 2 år som spiser ketogen diett på grunn av sykdom - medisinsk behandling. Bosatt på Hell på Stjørdal.

Kategorier

Arkiv

hits