Fylt kyllingfilet - Lavkarbo



 

Fylt kylling er fantastisk, du kan fylle med nesten "alt."

 

Dette trenger du:

4 kyllingfileter

1 dl cheddar/annen ost

6 cherrytomater 

Kremost 

Salt 

Pepper

Basilikum 

Persille

Smør/Olje

 

Slik gjør du det:

Finn frem en ildfast form å sett ovnen på 220°c og varmluft. 

Skjær ren kyllingen, skjær kyllingen nesten igjennom å gni inn litt smør og så krydrer du med litt salt og pepper.

Smør kremost på, kutt basilikum og tomater å fyll i.



 

Strø på ost å hell litt olje i ildfastforma.

Stek på midterste rille i ca 20 minutter.

 

Server med ønsket grønnsaker og kyllingsaus.

Oppskrift på saus finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1499720415_kyllingsaus__glutenfri_lavkarbo.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meglerfru1

meglerfru1

27, Stjørdal

Når man oppdager lavkarbo! ÷ 23 kg på 7 mnd, å alt jeg gjorde var å kose meg. Holder vekten stabilt ved å spise lavkarbo. Har en sønn på 2 år som spiser ketogen diett på grunn av sykdom - medisinsk behandling. Bosatt på Hell på Stjørdal.

Kategorier

Arkiv

hits