Bacon cheeseburger casserole – Lavkarbo

O m g !!

Det her altså  – fantatsisk☆☆

 

Dette trenger du:

400-600 g kjøttdeig 

100-150 g bacon 

4 egg 

1 dl fløte 

120 g naturell kremost 

2 ss tomatpuré/ketchup 

Noen dråper søtning (natreen flytende)

Salt

Pepper

Chilipulver 

1 Hvitløksfedd 

Ca 200 g ost 

 

Slik gjør du det:

Stek kjøttdeig og bacon hver for seg.

Krydre kjøttdeigen med salt, pepper og chili.

Tilsett hakket hvitløk i kjøttdeigen  å stek ferdig. 

Finn frem ei ildfast form, fordel kjøttdeig og bacon utover.

Sett ovnen på 225°c og varmluft.

Pisk egg, kremost og fløte sammen til en klumpefri masse. 

Tilsett salt, pepper, litt søtning og tomatpuré å rør godt. 

Smak til – så tilsettes 150 g ost til slutt.

Rør sammen å hell over kjøttet. 

Strø på de ekstra 50 g på toppen å stek på på midterste rille i ca 15-17 minutter.

Jeg brukte en blanding av mozarella revet og Norvegia.

Serveres med f.eks salat. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg