Omg såå godt!!
Dette trenger du:
6 kyllinglår
100 g bacongull
50 g parmesan
50 g sesammel
3 ts chilipulver
3 ts salt
2 ts hvitløkspulver
(Eventuelt grillkrydder)
1 Egg
Smør/olje til steking
Slik gjør du det:
Knus ost og bacongull i en food prosessor eller lignende å tilsett sesammelet og krydderet.
Smak til!
Kakk egget i ei skål å ha over bacongullblandingen i en bolle.
Dypp kyllingen godt i egg å rull godt inn i bacongullblandingen.
Jeg er så heldig å har airfryer, så friterer i den med kun 1 ss Olje.
Ellers kan du steke i stekeovnen/stekepanne.
Denne friteringen passer til de fleste typer kjøtt og fisk.
Kjempegodt til torsk!
Server med ønsket tilbehør.
Denne dip’en var helt magisk:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1505502111_basilikumdip.html
4 kommentarer
Nå ble jeg skikkelig sulten, hehe! Nydelig det ser ut 😀
Victoria Larsen: 🙂
Så nydelig og godt det så ut! 🙂 Elsker kylling 🙂
elisebr: Tusen takk ??