Fiskeburger Lavkarbo

 

Så digg, å helt uten mel og alt. 

Dette trenger du:

(Enkel versjon)

4-500 g torsk

Salt

Pepper 

Ønsket krydder 

Egg til panering 

Smør/olje til steking

 

Litt mer avansert versjon:

4-500 g torsk

2 ss Johannesbrødkjernemel

2 ts pepper 

2 ts salt

1 egg

1/2 dl fløte 

 

Panering:

Bruker samme panering til fisk som til kylling, her er oppskriften på paneringen:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1505502473_fritert_kyllinglr_lavkarbo.html

 

Slik gjør du det:

Enkel versjon syns jeg faktisk ble best!

Ta torskefilet å legg på tørkepapir en stund, gni litt krydder inn.

Ha sammenpisket egg i ei skål og panering i en annen. Dypp fisken i egg å rull i paneringen. 

Å stek på middels varme i ca 10 minutter.

Du kan også bruke frityrkoker eller airfryer.

I airfryer sto de i 20 minutter på 180 °c.

 

Avansert versjon:

Ha fisk, egg, fløte, krydder og Johannesbrødkjernemel i en food prosessor eller lignende. Smak til. 

Kjør til en jevn og klumpefri masse.

Ordne litt flate boller av fiskemassen, dypp i egg å rull rundt i paneringen.

Stekes på samme måte som enkel versjon.

 

Server til grønnsaker eller hamburgerbrød.

Oppskriften på hamburgerbrød finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1476553302_lavkarbo_hamburgerbrd.html

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meglerfru1

meglerfru1

28, Stjørdal

Når man oppdager lavkarbo! ÷ 23 kg på 7 mnd, å alt jeg gjorde var å kose meg. Holder vekten stabilt ved å spise lavkarbo. Har en sønn på 2 år som spiser ketogen diett på grunn av sykdom - medisinsk behandling. Bosatt på Hell på Stjørdal.

Kategorier

Arkiv

hits