Pølsegrateng med grønnsaker Lavkarbo

 

Kjapt, enkelt og godt!

Bruker 80% kjøtt-pølse fra merket Folkets, kun 3,3 karbohydrater pr 100 g i pølsa - så smaker den godt også.

 

Dette trenger du:

1 pk pølse

3 egg

70 g kremost naturell 

50 g purreløk/vårløk

Brokkoli

70 g fløte

1 ts salt

1 ts pepper 

Ost 

 

Slik gjør du det:

Kutt pølse, purreløk og brokkoli i små biter.

Bland sammen egg med kremost og fløte.

Tilsett krydderet og litt revet ost. 

Bland alt sammen, å ha over i ei ildfast form.

Strø over litt mer ost å stek på midterste rille i ca 25 minutter på 225°c og varmluft.

 

 

6 kommentarer

hverdagslivetivollen

21.09.2017 kl.10:17

pølsegrateng er jo sååå godt :)

meglerfru1

21.09.2017 kl.18:52

hverdagslivetivollen: jaa, t.o.m uten pasta:)

Astri omland

21.09.2017 kl.10:27

Hvor mange er denne beregnet til ??

Denne så innmari god ut, så denne skal jeg lage !!!

meglerfru1

21.09.2017 kl.18:52

Astri omland: tja, 4-5 tenke æ ;)

Victoria Larsen

21.09.2017 kl.13:20

Ser kjempe godt ut! :-)

meglerfru1

21.09.2017 kl.18:52

Victoria Larsen: takk ;)

Skriv en ny kommentar

meglerfru1

meglerfru1

28, Stjørdal

Når man oppdager lavkarbo! ÷ 23 kg på 7 mnd, å alt jeg gjorde var å kose meg. Holder vekten stabilt ved å spise lavkarbo. Har en sønn på 2 år som spiser ketogen diett på grunn av sykdom - medisinsk behandling. Bosatt på Hell på Stjørdal.

Kategorier

Arkiv

hits