Mandelgrøt Lavkarbo

Yum! 

Dette smaker nesten dessert, kan fint brukes som frokost, lunsj og middag.

 

Dette trenger du:

(2  porsjoner)

1 stor ss smør

2 ts Johannesbrødkjernemel 

100 g mandelmel 

1 1/2-2 dl kremfløte/mandelmelk

Litt salt

Litt søtning 

 

Tagatesse/kanel til toppen

 

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en kjele, tilsett Johannesbrødkjernemel å rør godt.

Tilsett deretter fløten, anbefaler å begynne med 1 1/2 dl. 

Tilsett deretter mandelmel å spe med mer fløte om du ønsker mer flytende konsistens.

Smak til med litt salt og søtt. 

Serveres med tagatesse og kanel.

Tips! Johannesbrødkjernemel er fortykningsmiddel som brukes i f.eks grøt og saus. 

Kjøpes på helsekost.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meglerfru1

meglerfru1

28, Stjørdal

Når man oppdager lavkarbo! ÷ 23 kg på 7 mnd, å alt jeg gjorde var å kose meg. Holder vekten stabilt ved å spise lavkarbo. Har en sønn på 2 år som spiser ketogen diett på grunn av sykdom - medisinsk behandling. Bosatt på Hell på Stjørdal.

Kategorier

Arkiv

hits