Donuts Lavkarbo

Disse ble utrolig gode, så minner de meg om en type kjeks også. 

De smaker selvfølgelig ikke som ekte donuts med høykarboingredienser, men de smaker godt å det er absolutt det viktigste.

 

Dette trenger du:

(6 stk)

1 egg

3 ss tagatesse 

8 ss mandelmel

3 ss kokosmel 

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

2 ss smør 

1/2 dl fløte 

2 ss fiberhusk/psyllium

 

Slik gjør du det:

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.

Ta frem en kjele eller annen bolle så smelter du smøret å tilsett fløte.

Bland sammen å tilsett egg.

Kna til en fast deig å rull ut pølser å form smultringer. 

Legg på et stekebrett kledd med bakepapir. 

Stek midt i ovnen i ca 15 minutter på 170°c. 

 

Jeg har ikke donutsstekebrett så de ble ikke så særlig fine.

Smør f.eks sjokolade eller ostekrem på å server.

 

Ostekrem:

2 ss Philadelphia kremost naturell 

1 stor ss Tagatesse 

1 ts  mykt smør

- visp godt sammen. 

 

Prøv å lag kjeks også av denne oppskriften om du vil.

Da lager du ei pølse av deigen, skjærer av passende store biter, klemmer de flate å steker de.

Anbefaler å korte ned steketiden på kjeks, da de er tynnere.

2 kommentarer

Victoria Larsen

27.09.2017 kl.03:13

Ser ekstremt gode ut! :-D

meglerfru1

30.09.2017 kl.16:43

Victoria Larsen: takk ;)

Skriv en ny kommentar

meglerfru1

meglerfru1

28, Stjørdal

Når man oppdager lavkarbo! ÷ 23 kg på 7 mnd, å alt jeg gjorde var å kose meg. Holder vekten stabilt ved å spise lavkarbo. Har en sønn på 2 år som spiser ketogen diett på grunn av sykdom - medisinsk behandling. Bosatt på Hell på Stjørdal.

Kategorier

Arkiv

hits