Kålstuing Lavkarbo

Kålstuing til kjøttkaker er så godt, å i denne oppskriften er den helt uten Johannesbrødkjernemel også  - fordi det er bedre å enklere for folk flest.

 

Dette trenger du: 

1 dl kremfløte 

2 store ss naturell kremost 

Muskatnøtt 

Salt

Pepper

Kål

 

Slik gjør du det:

Kok kålen mør i lettsaltet vann. 

Finn frem en annen kjele å tilsett kremost og fløte. Kok på middels varme.

Smak til  med krydder. 

Sil av vannet fra kålen å bland i hvitsausen å la det koke sammen i noen minutter. 

Klar til å serveres☆

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

13.10.2017 kl.12:22

For en nydelig middag! Mmm :-)

meglerfru1

13.10.2017 kl.16:59

Victoria Larsen: takk:)

Elisabeth

13.10.2017 kl.12:25

Hei, så flott lavkarboblogg:) Skal prøve ostekremen til gulrotkake i morgen, her var det utrolig masse spennende oppskrifter, gleder meg til å prøve. Ha en flott helg. Mvh Elisabeth

meglerfru1

13.10.2017 kl.16:59

Elisabeth: tusen takk for fine ord. ;) god helg!

Skriv en ny kommentar

meglerfru1

meglerfru1

28, Stjørdal

Når man oppdager lavkarbo! ÷ 23 kg på 7 mnd, å alt jeg gjorde var å kose meg. Holder vekten stabilt ved å spise lavkarbo. Har en sønn på 2 år som spiser ketogen diett på grunn av sykdom - medisinsk behandling. Bosatt på Hell på Stjørdal.

Kategorier

Arkiv

hits