hits

Kålstuing Lavkarbo

Kålstuing til kjøttkaker er så godt, å i denne oppskriften er den helt uten Johannesbrødkjernemel også  - fordi det er bedre å enklere for folk flest.

 

Dette trenger du: 

1 dl kremfløte 

2 store ss naturell kremost 

Muskatnøtt 

Salt

Pepper

Kål

 

Slik gjør du det:

Kok kålen mør i lettsaltet vann. 

Finn frem en annen kjele å tilsett kremost og fløte. Kok på middels varme.

Smak til  med krydder. 

Sil av vannet fra kålen å bland i hvitsausen å la det koke sammen i noen minutter. 

Klar til å serveres☆

 

5 kommentarer

Victoria Larsen

13.10.2017 kl.12:22

For en nydelig middag! Mmm :-)

meglerfru1

13.10.2017 kl.16:59

Victoria Larsen: takk:)

Elisabeth

13.10.2017 kl.12:25

Hei, så flott lavkarboblogg:) Skal prøve ostekremen til gulrotkake i morgen, her var det utrolig masse spennende oppskrifter, gleder meg til å prøve. Ha en flott helg. Mvh Elisabeth

meglerfru1

13.10.2017 kl.16:59

Elisabeth: tusen takk for fine ord. ;) god helg!

Åse-Lill Stensvold

07.04.2018 kl.20:52

Hei. Laget kålstuing med johannesbrødkjernemel å synes det var kjempegodt :-) Tusen takk for inspirasjon :-)

meglerfru1

08.04.2018 kl.09:41

Åse: Så bra!!:) i bittesmå mengder funke d vettu

Skriv en ny kommentar