Brune Pinner Lavkarbo

Disse smaker så godt, det er kanel i deigen og mandler på toppen som setter den gode smaken.

 

Dette trenger du:

(liten porsjon)

40 g smør

30 g tagatesse

1 ss fibersirup clear

1 liten eggeplomme

1/2 ts kanel

1/2 ts natron

1 ts psyllium/fiberhusk

120 g mandelmel

 

Eggehvite til pensling

Hakket mandler til topping

Tagatesse

 

 

Slik gjør du det:

Ha mykt smør og tagatesse i en mikser, pisk i noen minutter til det er godt blandet sammen.

Tilsett eggeplommen å pisk litt videre, tilsett fibersirup og de resterende ingrediensene.

Kna godt med hendene til en fin deig. 

Finn frem to bakepapir der du legger deigen på midten på det ene, så legger du det andre bakepapiret på deigen igjen. 

Kjevle tynt utover, men ikke så tynt at den blir gjennomsiktig, del opp i ønsket biter med pizzahjul, pensle med eggehvite å strø over hakket mandler og litt tagatesse. 

 

Stek på midterste rille i ca 8 minutter på 160 grader, følg med de slik at de ikke blir for mørke.

Avkjøl til de er nesten kalde, å del de opp igjen. 

La de avkjøles helt, oppbevares i en tett boks.

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg