Meksikansk Gryterett Lavkarbo

 Dette her er altså så fantastisk godt, har du tacokjøttdeig til overs er dette helt perfekt.

 

INGREDIENSER

(5 porsjoner)

600-700 gram kjøttdeig

Olje til steking

2 desiliter vann

1 desiliter fløte

1/2 boks mais fra merket Eco Green (6 karbohydrater)

1 1/2 pose tacokrydder  (Old El paso)

1 boks hakket tomater

1 kuttet vårløk

Noen dråper natreen flytende 

2 teskjeer chilipulver

2 teskjeer salt

2 teskjeer pepper

3 teskjeer spisskummin

 

 

TILBEREDNING

Stek kjøttdeigen i olje i en stekepanne til den er nesten gjennomstekt. 

Finn frem en kjele, tilsett vann,  mais med “vannet”, tacokrydderet, hakket tomater, kuttet vårløk, noen dråper natreen og krydderet i en kjele og fløte til slutt å kok opp på svak varme. 

Tilsett kjøttdeigen å kok i noen minutter til. 

Smak til om du ønsker mer krydder og søtning. 

 

Mais er ikke lavkarbo, men disse har halvparten så lite karbohydrater som “vanlige.”

 

Serveres med osteterninger og rømme. 

 

Jeg bruker rett og slett ferdig tacokrydder fordi jeg vil ikke ødelegge den smaken også med hjemmelaget krydder. 

Har prøvd mange forskjellige, men ingen er bedre enn Old el Pasos.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg