Pizza med kjøttbunn – Meatzza Lavkarbo

 

Hvorfor i alle dager har ikke jeg lagd dette før ?

Det var så saftig og godt. 

 

 

INGREDIENSER 

Bunn:

400 gram kjøttdeig 

2 never revet ost 

1 teskje salt

 

Pizzasaus:

100 gram hakket tomater

2 hvitløksbåter 

Omtrent 10 blader frisk basilikum 

Litt salt 

Litt pepper 

Noen dråper natreen flytende 

 

Topping: 

200 gram mozarella 

100 gram hvitost 

100 gram smårettskinke

6-7 cherrytomater 

Fersk basilikum 

 

 

TILBEREDNING

Sett ovnen på 200 grader og varmluft, finn frem en stekeplate og 2 bakepapir. 

Kna sammen kjøttdeigen med osten å bland inn litt salt.

Legg kjøttblandingen midt på det ene bakepapiret å så legger du det andre på kjøttet igjen.

Kjevle utover en tynn deig, ta av bakepapiret å stek på midterste rille i 7-8 minutter før du snur den å steker omtrent like lang tid på den andre siden også.

 

Mens deigen steker kan du lage pizzasausen. 

Ha tomater, basilikum og hele hvitløk i en kjele, kok  i omtrent 5 minutter så tar du ut hvitløken. 

Smak til med salt og søtt. 

 

Når deigen er ferdigstekt har du på pizzasausen, anbefaler å ha på hvitosten først – så topping og mozarella øverst. 

Valgfritt hva du ønsker til topping.

Stek på midterste rille i omtrent 15 minutter. 

 

Dette er skikkelig godt!!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg