Jordskokkchips

 

Dette er faktisk noe av det beste jeg har smakt, jordskokkchips er helt amazing!!

Det er også veldig enkelt, å jeg tror du kommer til å droppe potetgull what so ever i fremtiden etter dette.

 

INGREDIENSER

Jordskokk

nøytral olje

salt

 

TILBEREDNING

Vask og eventuelt skrubb jordskokkene litt, du trenger ikke å skrelle dem.

Bruk gjerne en grønnsaksskreller til å skive jordskokken i tynne skiver.

Finn frem en kjele og nøytral olje, varm opp oljen – du kan ta en trepinne/sleiv i oljen for å finne ut om oljen er klar til fritering.

Bobler det rundt sleiva er oljen klar.

Tilsett jordskokk i oljen, la den koke i en stund, de skal være gyldne men ikke brune.

Ta litt om gangen, å bruk gjerne et redskap med hull i for å sile av litt olje i det du legger de på papir til tørk.

Strø over litt salt, når de er helt tørket er de klare til servering. 

 

Du kan fint gjøre det samme med gulrot og pastinakk også.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg