Derfor brukes det søtning i oppskriftene

SØTNING I MATEN

 

Fikk spørsmål idag om hvorfor det står f.eks noen dråper søtning i oppskriftene mine. 

Det er rett og slett fordi at det søte bidrar til å få frem smaker. 

Ta et eksempel her da, lasagne med salt og surt, surt i form av tomater, om du tilsetter bitte litt søtning blir det en rundere smak. 

I Tortillaslefsene er det søtt i for å dempe den beske smaken av Sesammel, Sesammel i seg selv er meget stramt på smak. 

Du kan selvfølgelig droppe søtning i maten, men det er en grunn til at den er der. 

Hamburgerdressing uten søtt smaker ikke særlig godt, hvorfor tror du det er i massevis i den du kjøper ferdig? 

Anbefaler folk å smake seg frem så klart, eksakt antall gram salt, pepper, søtt og lignende er vanskelig å få nøyaktig. 

Jeg blir veldig glad for spørsmål å det e bare å spørre om hva som helst;) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg