Muffins Lavkarbo uten mandler og fiberhusk

 

 

 

LAVKARBOMUFFINS

 

( 6 stk)

Dette er det absolutt nermeste jeg har kommet vanlige muffins, disse ble altså helt nydelige!!

INGREDIENSER

2 egg

4 spiseskjeer Tagatesse

1 teskje vaniljepulver/stang/essens

2 1/2 spiseskjeer smør 

1 teskje bakepulver 

1 desiliter kokosmel 

5 spiseskjeer fløte

 

Glasur:

180 gram naturell kremost

3 spiseskjeer Tagtaesse

1/2 teskje vaniljepulver/stang/essens

1 stor spiseskje romtemperert smør

 

 

TILBEREDNING

Sett ovnen på 180 grader, finn frem en stekeplate og muffinsformer. 

Sikt kokosmelet i en bolle, det er veldig viktig at det blir siktet inn for å unngå klumper.

Smelt smøret, å bland alle ingrediensene sammen å rør godt til en klumpefri masse.

Fordel røra utover formene, desto mindre former desto flere muffins. 

Stek på midterste rille i omtrent 15 minutter, men pass på slik at de ikke blir for mørke.

Mens muffinsene avkjøles lager du glasuren.

Pisk alle ingrediensene sammen, vær obs på at her må du bruke helt mykt og romtemperert smør. 

Fordel glasuren over mufiinsene når de er helt avkjølte. 

Gled deg til kaffen, for disse er knallgode!

 

Tips! Kjøp gjerne kokosmel på innvandrerbutikken, lavt på karbo og fin pris.

6 kommentarer
    1. Hmmm,sånn umiddelbart etter å ha smakt på disse(nydelig smak),så tenket jeg at de kanskje fint kan brukes til bløtkakebunn?

    2. Hei!
      Når du skriver 4 ss Tagatesse, menes da toppet eller strøket? Og menes det 2,5 ss smør før det er smeltet eller skal man smelte smør først og så ta 2,5 ss av det?
      Ellers veldig mange fine tips til lavkarbomat 🙂

    3. Vi skal i både bursdag og konfirmasjon til helgen,så jeg skal lage denne som kake igjen. Blir veldig godt med sukkerfritt bringebærsyltetøy som fyll og krem på toppen,med bær som pynt:-)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg