Kjøttboller i tomatsaus med ost Lavkarbo

KJØTTBOLLER I TOMATSAUS MED OST 

(4 porsjoner) 

INGREDIENSER 

1 boks hakket tomater 

1/2 gul løk 

1 teskje pepper

1 teskje hvitøkspulver 

1-2  teskjeer salt 

1/2 Maggie Kjøttbuljong 

1/2 desiliter vann 

1 spiseskje persille 

Ca 10 bladet fersk basilikum 

Noen dråper natreen flytende 

 

100 gram ost 

Kjøttboller 

 

 

TILBEREDNING 

Start med å kutte løken i små biter, ha løk og hakket tomat i ei stekepanne å kok en stund, så tilsetter du resterende ingredienser å smaker til med salt og søtt.

Søtning er viktig for smaken, da det kan bli litt beskt uten. 

Stek kjøttbollene i ovnen eller i en annen stekepanne til de er gjennomvarme. 

Kok tomatsausen til løken er myk, tilsett kjøttboller og revet ost. 

 

 

Vi kjøpte grønnsakskjøttboller på Rema 1000, jeg er ikke så strikt at jeg ikke spiser de små mengdene med potetstivelse som er i de. 

8 kommentarer

Siste innlegg