VANILJESAUS
Denne vaniljesausen er nesten som vaniljekremen, bare litt tynnere.
INGREDIENSER
1 vaniljestang/1 teskje vaniljepulver
1 liten teskje gelatinpulver
1 desiliter kremfløte
40 gram tagatesse
3 eggeplommer
TILBEREDNING
Kok opp fløte med vaniljestanga i, trekk fra plata å rør inn gelatinen.
Rør godt slik at det blir helt oppløst.
Ta ut vaniljestanga.
Pisk sammen eggeplommene med tagatessen, tilsett eggeblandingen i fløten, varm forsiktig dette til kokepunktet.
Det er veldig viktig at det ikke koker etter eggeplommene er tilsatt.
La den stå til avkjøling før servering.
– Den nye proteinpuddingen fra YT – Tine med sjokolade og denne sausen er helt nydelig.
– Ha vaniljesaus til sjokoaldemousse, oppskriften finner du her: http://m.meglerfru1.blogg.no/1519763927_sjokolademousse_lavkarbo.html
Tips!
Lag Pavlova av eggehvitene.
Oppskriften finner du her: