Vaniljesaus Lavkarbo

VANILJESAUS

Denne vaniljesausen er nesten som vaniljekremen, bare litt tynnere. 

 

INGREDIENSER

1 vaniljestang/1 teskje vaniljepulver

1 liten teskje gelatinpulver

1 desiliter kremfløte

40 gram tagatesse

3 eggeplommer

 

 

TILBEREDNING 

Kok opp fløte med vaniljestanga i, trekk fra plata å rør inn gelatinen.

Rør godt slik at det blir helt oppløst. 

Ta ut vaniljestanga.

Pisk sammen eggeplommene med tagatessen, tilsett eggeblandingen i fløten, varm forsiktig dette til kokepunktet.

Det er veldig viktig at det ikke koker etter eggeplommene er tilsatt. 

La den stå til avkjøling før servering. 

 

 

– Den nye proteinpuddingen fra YT – Tine med sjokolade og denne sausen er helt nydelig. 

 

– Ha vaniljesaus til sjokoaldemousse, oppskriften finner du her: http://m.meglerfru1.blogg.no/1519763927_sjokolademousse_lavkarbo.html

 

 

Tips!

Lag Pavlova av eggehvitene.

Oppskriften finner du her:

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg