Blomkålform med ostesaus og bacon Lavkarbo

BLOMKÅLFORM MED OSTESAUS OG BACON

(4 porsjoner)

INGREDIENSER 

1 stort blomkålhode 

salt

100 g kremost naturell 

1 1/2 dl kremfløte 

10 skiver ost (velg selv hvor mye og hvilken ost)

2 eggeplommer 

Persille

Salt

Pepper

Malt muskatnøtt

200 gram bacon

 

 

TILBEREDNING

Kok blomkål mør i lettsaltet vann, la blomkålen stå i et dørslag slik at vannet renner av. 

Ha kremost og fløte i en kjele, kok på middels varme. Tilsett krydderet å smak til. Tilsett deretter osten å rør inn til den er smeltet.

Trekk fra plata å rør inn eggeplommene.

Tilsett blomkålen å rør sammen. 

Stek bacon å strø over før servering.

 

Eggehvitene kan du fint bruke til dessert og lignende.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg