Sveler/lapper Lavkarbo

Lapper

 

INGREDIENSER

5 egg 

4 spiseskjeer crème fraiche/seterrømme

1 spiseskje tagatesse 

1 teskje salt 

100 gram mandelmel 

1 teskje vaniljepulver/vaniljeessens 

1 teskje bakepulver 

4 teskjeer fiberhusk 

 

 

TILBEREDNING 

Rør sammen eggene og  rømmen, så tilsetter du resterende ingredienser.

Stek med lite smør, å ikke snu de før de er stekte igjennom.

Snur du for tidlig kan det bli meget klissete. 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg