hits

Innbakt pølse Lavkarbo (oppgradert oppskrift)

 

Pølsebrød eller pølseibrød, du kan også bruke deigen som rundstykker. 

(6 porsjoner)

 

INGREDIENSER 

 

90 gram sesammel

110 gram mandelmel 

3 teskjeer fiberhusk 

1 teskje salt

2 egg

150 gram kremost 

Noen dråper natreen flytende 

2 spiseskjeer mykt smør 

 

Egg til pensling 

Sesamfrø

 

 

 

TILBEREDNING 

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, tilsett egg, kremost og litt søtning. 

Bland godt sammen, å kna inn smøret. 

Deigen er mindre seig enn i forrige oppskrift, da blir de luftigere og sprøere. 

Bruk gjerne smør på fingrene når du baker de ut, du velger selv om du vil lage de som vanlige brød eller om ordner pølser å snurrer rundt pølsene. 

Pensle med litt egg å strø gjerne over litt sesamfrø.

Jeg lagde både brød og innbakte pølser på samme stekebrett. 

 

Stek på 220 grader og varmluft i omtrent 15 minutter. 

 

3 kommentarer

KostholdsBloggeren

14.05.2018 kl.21:40

Ser kjempegod ut og skulle tro den var en del sunnere enn de vanlige pølsene. :)

Louise

17.05.2018 kl.10:25

Er både sesammel og mandelmel fedtreduceret? eller er det malede mandeler og sesamfrø?

Anne T

17.06.2018 kl.16:18

Prøvde disse i dag. Ble som murstein. Hva i all verden har jeg gjort feil? Fulgte oppskriften nøye.

meglerfru1

17.06.2018 kl.23:46

Anne T: leit å høre, har endra den litt no. Beklager :/

Skriv en ny kommentar