Lavkarbo kjeks

Sunne kjeks søtet med en blanding av sukrin + og tagatesse

Tilberedning: Enkel

Porsjoner: 12 stk

 

 

INGREDIENSER

70 gram kokosmel – ferdigsiktet mengde 

20 gram mandelmel – ferdigsiktet mengde 

4 gram fiberhusk

2 gram salt

2 gram vaniljepulver

15 gram tagatesse

25 gram sukrin +

30 gram romtemperert smør

40 gram egg

 

TILBEREDNING

Sikt kokosmel 2 omganger slik at det blir så fint som mulig, det skal være helt finmalt og veie 70 gram ferdig siktet. Å det samme med mandelmelet.

Bland kokosmel og mandelmel med resterende av de tørre ingrediensene.

 Tilsett egg og bland godt sammen før du knar inn smøret

Sett stekeovnen på 165 grader,

finn frem stekeplate og bakepapir. 

Rull deigen ut til en pølse å del opp i ønsket store biter, ordne små boller å sett bollene på bakepapiret.  

Klem de flate (de flyter ikke utover i ovnen.)

Om du ønsker kan du tilsette litt sjokolade eller nøtter, her i huset er minstemann veldig glad i “smarties”, link til smarties finner du her:

https://sunkost.no/sweet-switch/

Stek på midterste rille i omtrent 15 minutter til de er gyldne, avkjøles helt på rist. 

Oppbevares de i åpen boks holdes de sprøere enn tett boks. 

Totalt karboinnhold på hele oppskriften er kun   

8,1 karbohydrater.

 

 

(Vi bruker kokosmel med 6 karbohydrater i fra innvandrerbutikken)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg