S J O K O L A D E M I L K S H A K E
(2 store porsjoner)
INGREDIENSER
4 Toppet spiseskjeer/4 Isskremskjeer sukkerfri vaniljeis ( se tips under)
3 spiseskjeer Nick’s sukkerfri sjokoladepulver (se tips under)
1/2 teskje natreen flytende (kan sløyfes)
1 1/2 desiliter kremfløte
Topping
Pisket krem
Hakket sjokolade
TILBEREDNING
Ha iskrem, sjokoladepulver og fløte i en bolle, så pisker du med en håndmikser til dette blir en fløyelsmyk blanding.
Ønsker du en søtere smak så kan du tilsette litt natreen flytende, det kan du så klart sløyfe.
Her finner du sjokoladepulveret jeg bruker:
Slik ser isen ut:
Her er næringsinnholdet:
Omtrent beregnet karboinnhold: 17
2 kommentarer
Det så utrolig godt ut (:
Hvilke ingredienser er i isen?