Fiskepinner Lavkarbo

 

F I S K E P I N N E R 

 

(4 porsjoner)

 

INGREDIENSER 

500 gram fiskefilet

3 spiseskjeer siktet mandelmel 

1 toppet spiseskje sesammel 

3 spiseskjeer pofiber

50 gram revet parmesan 

1 teskje salt

1 teskje pepper

1 egg

smør til steking

 

 

 

TILBEREDNING

Start med å del fisken opp i ønsket store biter, å legg fisken på kjøkkenpapir. 

Bland sammen mandelmel, sesammel, pofiber, revet parmesan og halvparten av saltet og pepperen i en bolle skål.

Ha egg og resten av saltet og pepperen i en annen skål å visp dette godt sammen. 

Finn frem ei stekepanne å tilsett godt med smør, varm opp med medium varme, skru opp varmen 

Dypp fiskefileten i eggeblandingen å rull den godt i melblandingen etterpå.

NB! Bruk heller litt tid på å steke de i stedet for å steke mange sammen, de blir bedre stekt og sprøere da. 

Server umiddelbart med  ønsket tilbehør. 

Jeg brukte torskefilet, å serverte med smørstekt asparges, majones og tomater. 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg