F I S K E P I N N E R
(4 porsjoner)
INGREDIENSER
500 gram fiskefilet
3 spiseskjeer siktet mandelmel
1 toppet spiseskje sesammel
3 spiseskjeer pofiber
50 gram revet parmesan
1 teskje salt
1 teskje pepper
1 egg
smør til steking
TILBEREDNING
Start med å del fisken opp i ønsket store biter, å legg fisken på kjøkkenpapir.
Bland sammen mandelmel, sesammel, pofiber, revet parmesan og halvparten av saltet og pepperen i en bolle skål.
Ha egg og resten av saltet og pepperen i en annen skål å visp dette godt sammen.
Finn frem ei stekepanne å tilsett godt med smør, varm opp med medium varme, skru opp varmen
Dypp fiskefileten i eggeblandingen å rull den godt i melblandingen etterpå.
NB! Bruk heller litt tid på å steke de i stedet for å steke mange sammen, de blir bedre stekt og sprøere da.
Server umiddelbart med ønsket tilbehør.
Jeg brukte torskefilet, å serverte med smørstekt asparges, majones og tomater.
Ser utrolig godt ut.