Sjokoladefudge Lavkarbo

S J O K O L A D E F U D G E 

 

25 stk

 

INGREDIENSER

 

200 gram kremfløte

2 spiseskjeer tagatesse eller annen søtning

1/2 teskje vaniljeekstrakt eller 1/4 teskje vaniljepulver

230 gram sukkerfri sjokolade

90 gram romtemperert naturell kremost 

30 gram smør 

 

 

 

TILBEREDNING 

Varm opp fløte, søtning og vanilje til kokepunktet, så trekker du kjelen fra plata.

Tilsett sjokoladen å rør den godt inn til den smelter i blandingen. 

Tilsett til slutt kremost og smør. 

Sørg for at all kremosten er helt rørt ut slik at det ikke danner seg klumper.

Finn frem en liten form, ca. 15×20 cm å kle med bakepapir, hell sjokoladeblandingen i formen å sett kjølig i minst 4 timer.

Skjær fudgen opp i ønsket biter. 

Du kan tilsette nøtter, kokos, eller hva du enn måtte ønske. 

Jeg skal bruke fudgen idag i hjemmelaget sjokolade og karamellis.

 

 

 

Omtrent karboinnhold: 17  ( varierer om du bruker kremost fra Tine eller Philadelphia f.eks og hvilken sjokolade du bruker) 

 

8 kommentarer

Siste innlegg