Mmm digg!
Hadde kjeks til overs, så da ble det miniostekaker av kjeksa.
Dette trenger du:
2 dl fløte
120 g Philadelphia kremost naturell
4 ss Tagatesse
0,75 dl vann
1 dl bringebærsaft sukkerfri
3-4 ts gelatinpulver
Bunn:
200 g kjeks
50 Smør
Gelélokk:
1 dl bringebærsaft
1/2 dl vann
4 ts gelatinpulver
Slik gjør du det:
Bunn:
Kjør kjeks i en food prosessor eller lignende å tilsett smeltet smør.
Ha over i små kakeformer/ei lita form.
Klem godt ned bunnen å sett kjølig.
Fyllet:
Rør ut gelatinpulver i vann og saft – kok opp å rør kraftig en liten stund. Trekk til sides å la den avkjøles litt.
Pisk kremen stiv, sett til sides.
Så pisker du kremost luftig med tagatesse.
Bland forsiktig sammen.
Tilsett avkjølt gelé å rør forsiktig sammen.
Hell over kjeksbunnen.
Lag gelé til lokket, rør ut gelatinpulver i vann og saft, kok opp å rør inn gelatinpulver kraftig.
La den stå kjølig i noen timer før du heller over geléen, kaka bør være nokså stiv først.
Oppskriften på kjeks:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1504468903_cookies_lavkarbo.html
Du kan også bruke mandler/nøtter og lign til bunnen.
Oppskrift på bunn finnes her:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1502097145_ostekake_blbr__sukkerfriglutenfri_lavkarbo.html
Idag tok jeg med mini-ostekake til enn venn på jobb.
lekkert
Hei, vil prøve meg på denne i morgen. Hvor mange er oppskriften beregnet til?
Trude: hei. Den e beregna t tja, 12-14 stk.