Ostekake Bringebær Lavkarbo

Mmm digg!

Hadde kjeks til overs, så da ble det miniostekaker av kjeksa.

 

Dette trenger du:

2 dl fløte 

120 g Philadelphia kremost naturell 

4 ss Tagatesse 

0,75 dl vann 

1 dl bringebærsaft sukkerfri 

3-4 ts gelatinpulver 

 

Bunn:

200 g kjeks 

50 Smør

 

Gelélokk:

1 dl bringebærsaft 

1/2 dl vann  

4 ts gelatinpulver 

 

Slik gjør du det:

Bunn:

Kjør kjeks i en food prosessor eller lignende å tilsett smeltet smør.

Ha over i små kakeformer/ei lita form. 

Klem godt ned bunnen å sett kjølig. 

Fyllet:

Rør ut gelatinpulver i vann og saft – kok opp å rør kraftig en liten stund. Trekk til sides å la den avkjøles litt.

Pisk kremen stiv, sett til sides.

Så pisker du kremost luftig med tagatesse.

Bland forsiktig sammen. 

Tilsett avkjølt gelé å rør forsiktig sammen.

Hell over kjeksbunnen. 

Lag gelé til lokket, rør ut gelatinpulver i vann og saft, kok opp å rør inn gelatinpulver kraftig. 

La den stå kjølig i noen timer før du heller over geléen, kaka bør være nokså stiv først. 

 

Oppskriften på kjeks:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1504468903_cookies_lavkarbo.html

Du kan også bruke mandler/nøtter og lign til bunnen. 

Oppskrift på bunn finnes her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1502097145_ostekake_blbr__sukkerfriglutenfri_lavkarbo.html

 

Idag tok jeg med mini-ostekake til enn venn på jobb. 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg