Seibiff lavkarbo

 

Dette er en av mine liveretter med fisk!

Seibiff har alltid vært en slager, men også med panering uten hvetemel. 

 

INGREDIENSER 

500 gram fiskefilet

1 desiliter Sesammel 

1/2 desiliter mandelmel 

1 stor spiseskje salt

1 stor spiseskje pepper 

 

Smør til steking 

 

TILBEREDNING 

Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra fisken i en pose, rist godt. 

Ta en og en fiskefilet å rist i blandingen.

Stek på middels/høy varme i godt med smør til fisken er gjennomstekt å du får en sprø gylden hinne. 

 

Server med kokt sellerirot, smeltet smør, sukkerfri agurksalat/gulrotsalat. 

 

♡ 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg