Nydelige vafler som smaker som vanlige vafler
INGREDIENSER
5 egg
1 beger rømme/creme fraiche
2 spiseskjeer Tagatesse / noen dråper Natreen flytende
100 gram finmalte mandler/mandelmel
1 teskje salt
2 teskjeer kardemomme
1/2 teskje vanilje
1 teskje bakepulver
3 teskjeer fiberhusk
TILBEREDNING
Ha egg og rømme i en bolle med Tagatesse, visp godt til en klumpefri masse.
Bland det tørre sammen å sikt inn, jeg syns det er viktig å sikte det så det ikke blir klumper med mandler i røra.
Vær obs på at Tagatesse tåler mindre varme enn vanlig sukker.
Disse er en slager hjemme hos oss, å den vaffeloppskriften som brukes mest.
– Du kan fint erstatte rømme med kremost, yoghurt, kesam, kvarg og lignende.
2 kommentarer
Hva blir karbo innholdet i en vaffel?
Hei og hopp! Hvor mange vafler blir det ca? Ser innlegget er litt gammelt, men om du husker det, hadde det vært supert👌😊