Sjokolademuffins lavkarbo

Reklame | Kinsarvik Naturkost

Sjokolademuffins uten nøtter

Ikke alle tåler mandelmel, så dette er et godt alternativ på kun 3 karbohydrater for å bruke sammen med kokosmel og lignende.

Jeg har kjøpte ristet soyamel hos Sunkost stjørdal, men Kinsarvik selger det også!  Trykk på de blå bokstavene for å komme direkte til produktet.

 

 

Dette trenger du: 

85 gram smør

50 gram Sukrin+

30 gram Tagatesse

3 egg

20 gram kakaopulver

1/2 teskje salt

1 teskje Vaniljepulver

30 gram Ristet Soyamel

90 gram kokosmel

1 teskje bakepulver

70 gram kremfløte

Slik gjør du det:

  1.  Sørg for at smøret er romtemperert/mykt, før du pisker det hvitt med søtningen.

  2. Pisk inn ett og ett egg, tilsett resterende ingredienser.

  3. Anbefaler å sikte kokosmelet 2 ganger før du tilsetter, det blir mye bedre da!

  4. Stek i små former på 180 grader i omtrent 12 minutter, steketid avhenger litt på ovnen/størrelsen på formene.

 

 

Lagde en minisjokoladekake der jeg smeltet sjokolade sammen med litt mct-olje til glasur og pyntet enkelt med jordbær.

OBS! det kokosmelet jeg bruker er fra innvandrerbutikk, det er kun 4 karbohydrater og er ikke fettredusert.

 

Kjøp ingredienser her Kinsarvik 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg