Oh nam!!
Dette er en sunn og smakfull rett man kan fint servere til alle i familien.
Perfekt måte å få i barna grønnsaker også.
Dette trenger du:
(4 voksne porsjoner)
4 kyllingfileter
1/2 squash
Paprika (type av eget ønske)
100 g mozarella
Salt
Pepper
Gressløk/vårløk/løk
Chili
Olje
Urter
Slik gjør du det:
Renskjær kyllingfileten, skjær nesten tvers igjennom filetene, ca 1/2 cm mellom hver åpning.
Krydre med salt og pepper.
Skjær paprika og squash i tynne skiver å legg der du har skjært opp fileten.
Om du ønsker kan du bruke gressløk i krydderform/vanlig gressløk/løk og lign.
Drysset over litt gressløk, litt ekstra salt og pepper.
Perfekt om du har olje på “sprayflaske” å spraye litt utover filetene.
Fyll med ost.
Ha gjerne litt friske urter/gressløk og lign på toppen med litt chilipulver.
Stek i ildfast form på 220°c og varmluft i ca 20 minutter.
Mens du steker kyllingen kan du ordne tilbehøret.
Jeg brukte blomkålris og karrisaus.
Oppskriften på sausen finner du her.
http://m.meglerfru1.blogg.no/1504332021_karrisaus__lavkarbo.html
blomkålris lages enkelt ved å rive blomkål med et rivjern/rasp å smørsteke forsiktig i noen minutter i stekepanne med litt salt.