Mandel og peanøttkjeks Lavkarbo


 

( 12 stk)

∼Enkel tilberedning∼

INGREDIENSER

100 gram meierismør

75 gram tagatesse

100 gram malte mandler med skall

120 gram  hele peanøtter  – (Europris har med kun 5 kh.)

2-3 teskjeer fiberhusk/psyllium

2 spiseskjeer kremfløte

TILBEREDNING

Sett ovnen på 150 grader, finn frem 2 stekeplater og 2 bakepapir.

Smelt smøret, så tilsetter du tagatessen – rør godt og varm opp til kokepunktet.

Trekk fra plata og avkjøl litt.

Mal mandler i en gammeldags kvern eller i foodprosessor.

Tilsett mandler, peanøtter, fiberhusk og fløte å la røra svelle et par minutter til den har en grøtete konsistens.

Lag topper å trykk de ned litt, ha litt mellomrom.

Jeg hadde 9 stk på første brettet.

Stek i omtrent 12 minutter.

Følg med så de ikke brenner seg, det avhenger litt hvordan ovnen din steker.

Avkjøl helt før servering.

Totalt karboinnhold: 9,4

Siste innlegg