Dette trenger du:
2 dl fløte
30 g søtning
1 ts vaniljepulver
2 ts gelatinpulver
Bringebær
Søtning
Sitronsaft (kan sløyfes)
Slik gjør du det:
Kok forsiktig opp fløte, søtning og vaniljepulver. Trekk kjelen av plata og rør inn gelatinpulver. Rør godt i ca 1 min.
Ha porsjonsglass. Denne oppskriften er det nok til ca 2 store.
Ta bringebær, litt vann, litt sitronsaft og søtning i foodprosessor, ta en sil å sil bringebærcoulisen igjennom slik at du får silt ut stenene. Ha på panna cottaen etter den har stivnet eller i en mugge ved siden av.
Sett kjølig i minst 3 timer.
Mmmm. Såå enkelt og så godt
4 kommentarer
Det så godt ut
veldig godt
spiste 1 porsjon i går og 2 idag 
Hva slags søtning bruker du (eneste jeg har i hus er tagatesse)
Anita Victoria: sorry sent svar, bruke nesten bare Tagatesse