Woow så enkelt og så godt!! 👌
Dette trenger du:
3 dl mandelmel (malte mandler)
1 dl kokosmel
150 g mykt smør
1 dl tagatesse
100 g sjokolade og eventuelt hakket mandler/hasselnøtter
Om du ønsker sjokoladekjeks tilsetter du litt kakao.
Slik gjør du det:
Sett ovnen på 160°c.
Bland alt det tørre sammen i en bolle.
Kna inn mykt smør. Hakk opp sjokolade og eventuelt mandler/nøtter. Ordne en pølse, del opp i en halv cm store skiver å legg på et bakepapir. På denne oppskriften fikk jeg 18 kjeks👌
Stekes på midterste rille i ca 10 minutter
Siden det er så mye karbohydrater i melk drakk jeg en liten dl fløte til cookiesene 😉
6 kommentarer
Hm, ser gode ut! Bra alternativ til andre litt mindre sunne kjeks, bruker du sukkerfri sjokolade sikkert da?
ja de var helt nydelige:) cloetta sukkerfri 🙂 blanding av lys og mørk.
Ser gode ut!
absolutt noe jeg kommer til å lage mye av 🙂
Hei. Prøvde disse, men de ble ganske løse.. Jeg brukte kjøpt mandelmel, ville det blitt bedre hvis jeg brukte mandler jeg hadde malt selv? Må kokosmelet være med?
Kjersti Edlanpd: trur ikke det ska ha så my å si om kordan mandelmel. Bruke som regel kjøpt mandelmel som ikke e fettredusert. Viktig at kokosmel e med for kokosmel trekke t sæ my væske.