Å herregud….. om det er lov til å skrive!!! Jeg er tom for ord nesten. Denne kaka smaker helt nøyaktig som høykarbo. Jeg er meget fornøyd med å ha laget denne oppskriften.
Dette trenger du:
2 egg
130 g tagatesse/annen søtning
2 ts vaniljepulver
4 ss kakao
120 g smør
1/2 dl kokosmel
1/2 dl mandelmel
1 dæsj fløte (kan sløyfes)
Litt natreen for litt søtere smak (kan sløyfes)
1 ts salt
Slik gjør du det:
Sett ovnen på 170°c
Pisk en luftig eggedosis, smelt smøret i en kjele og bland alt det tørre.
Tilsett det tørre sammen med eggedosisen. Rør slik at alt blir en jevn blanding. Om blandingen blir litt tykk kan du tilsette litt fløte. Tilsett det smeltede smøret til slutt i røra. Ikke rør den helt inn, for det er viktig ifht konsistens.
Ha dette i en liten form, jeg brukte en ildfastform med bakepapir å ordnet en ganske liten men høy “dunge”. Når den stekes flyter den litt utover
Stek på 170°c i ca 25 minutter, viktig at du ikke steker den for lenge. Den skal være litt klissete inni.
Wow sier jeg bare, denne blir min absolutt nye favoritt. Beste oppskriften jeg har laget.
Mmm.
Dette så helt nydelig ut
(Har en stor giveaway konkurranse, til en verdi på over 1000kr. Bli gjerne med)
Den så virkelig god ut
E helt sjokkert over at den vart såååå velykket faktisk. Lillebror som e høykarber syns den va minst like god som vanlig
ja den va meget god;) ska sjekke!
Det så skikkelig saftig ut, er også en lavkarbo junkie egentlig…


Skal definitivt teste denne oppskrft
Ha en fin kveld
Ser veldig saftig og god ut!!
Takk for så fine tilbakemeldinga dåkker
den e absolutt saftig 
Hei! Vet du ca karboinnhold?
Er på ketolyse og lurer på om dette er noe for meg.
delte opp i ca 14 stykker. 1,2 g karbohydrat pr stykke
Hei! Denne har jeg lyst å prøve, men er det mulig å erstatte kakao med sjokolade?
Skal prøves!!!
Hvilke str på forma bruker du?
Bjørg: Hei.
bruker ildfastform med bakepapir i, har dessverre ingen form som passer. Burde vel hatt 24 cm.
Åhr den må prøves
Er det sukrinmelis du har siktet på toppen?
Liv: hei
ja, bare pynt. Bruker svært lite sukrin
Kan kokosmel erstattes med mandelmel? Slik at det kun brukes mandelmel i kaka, eller vil det ha noe å si for resultatet?
Wenche: ja, men du må helst doble da. Kokosmelet trekke t sæ my væske.
Hei og takk for masse inspirasjon
lurer bare på om du bruker varmluft eller bare vanlig stekeovn?
Wenche Bråten ten: bruke egentlig bare varmluft så fremt det ikke e nå spes
Lagde den til dama, supergod også for oss “vanlige” Særlig med stivpisket krem
Tor Gunnar: så gøy
det e moro å høre
Hei, laget denne i går, dobbel oppskrift, altså 2 ts salt (!!!) Stusset litt, men valgte å følge oppskrifta… den måtte desverre gå i søppla… alt for salt! Er det virkelig riktig med så mye salt? Og synes også det ble mye smør…?
Lene: høres ikke bra ut asså
beklager det! Kan endre oppskrifta at man kan smake til med saltet. Har ikke hørt nå negativt før om den her.
Hei
bruker du vanlig Freia Kakao ? Synes det var så mye karbo innhold i kakao 
Trine: ja bruke det. Bli omtrent 35 gram på hele kaka så det bli ikke så aller verst
Hei. Bruker du vanlig vaniljesukker?
Marita: hei, aldri ! kun vaniljeessens eller vaniljestang
Denne er berre helt nydelig!
Tusen takk
Hei! Visper du eggedosis av hele egg eller av eggeplommen?
Bruker heile egget.
Prøvde med litt lakris pulver oppi, det var utrolig godt!
Min kake flatet ikke ut i ovnen
men brukte sukrinmelis da jeg ikke hadde tagatesse hjemme, mulig det var årsaken?
Kan man blande tagatesse og annen søtning, evt. Hva anbefaler du hvis man ikke har tagatesse?
Jeg kom over oppskrifta og lagde den i dag (men ble 1dl mandelmel i stedet halv mandel og halv kokos). Den ble skikkelig god! Takk!
Så bra
takk!