MARSIPAN – SUKKERFRI (Lavkarbo)

DIGG! Disse smaker som marsipanen i twistposen <3

 

Dette trenger du:

2 eggehviter

1 1/2 dl Tagatesse

300-350 g malte mandler eller mandelmel

4-5 mandeldråper (kan sløyfes)

 

Slik gjør du det:

Finn frem en bolle å ha eggehviten og tagatesse i, kok opp vann i en kjele, sett bollen i vannbad i noen minutter slik at tagatessen løses opp. Bland i mandelmel og dråper, blir deigen for bløt tilsetter du mer mandelmel, blir deigen for tørr tilsetter du mer eggehvite.

– Vær obs på at det er stor forskjell på størrelsen på eggehvitene.

– Smelt sjokolade i vannbad, dypp gjerne marsipanen i sjokolade…… <3

 

#marsipan #lavkarbo #julebakst

5 kommentarer
    1. Tror du det blir bra å redusere på tagatessen, det er jo så søtt 🙂 mulig jeg må kutte på eggehvite også?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg