Cæsardressing

 

 

Dette trenger du:

4 eggplommer

1 hvitløksfedd

1 ss sennep

2 dl olje

2 ts salt 

1 ts pepper 

2 ansjosfileter

1 ss sitronsaft 

60 g parmesan 

 

Slik gjør du det:

Kjør eggeplommer og hvitløk i en food prosessor eller bruk stavmikser.

Tilsett sennep, parmesan og ansjosfiletene, deretter  tilsetter du litt og litt olje.

Skiller den seg kan du tilsette litt vann.

Tilsett sitronsaft, salt og pepper og smak til. Noen liker den veldig syrlig, da regulerer du mengden sitron selv. 

(Sønnen min på 1 år fikk dressingen utblandet i litt rømme for litt mildere smak)

Jeg tilsatte litt natreen flytende for å gjøre smaken litt søtere. Det er absolutt opp til hver enkelt. 

 

 

Til salaten bruker jeg:

Agurk

Rødløk 

Tomat 

Bacon 

Kyllingfilet 

Parmesan 

Hjertesalat

 

 

Dette er en av mine livretter….♡

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg