Dette trenger du:
4 eggplommer
1 hvitløksfedd
1 ss sennep
2 dl olje
2 ts salt
1 ts pepper
2 ansjosfileter
1 ss sitronsaft
60 g parmesan
Slik gjør du det:
Kjør eggeplommer og hvitløk i en food prosessor eller bruk stavmikser.
Tilsett sennep, parmesan og ansjosfiletene, deretter tilsetter du litt og litt olje.
Skiller den seg kan du tilsette litt vann.
Tilsett sitronsaft, salt og pepper og smak til. Noen liker den veldig syrlig, da regulerer du mengden sitron selv.
(Sønnen min på 1 år fikk dressingen utblandet i litt rømme for litt mildere smak)
Jeg tilsatte litt natreen flytende for å gjøre smaken litt søtere. Det er absolutt opp til hver enkelt.
☆
Til salaten bruker jeg:
Agurk
Rødløk
Tomat
Bacon
Kyllingfilet
Parmesan
Hjertesalat
Dette er en av mine livretter….♡
nam!!
Åh, det er så godt! Ser nydelig ut 🙂
Victoria Larsen: ja skikkelig digg ??