Blomkålsuppe Lavkarbo

 


 

Så enkelt, men såå godt!

Dette trenger du:

2-3 kjøttbuljongterninger

1 liten løk

4 dl vann

 1-2 blomkål

2 dl fløte/melk

Salt

Pepper 

 

 

Slik gjør du det:

Del blomkålen opp i buketter og kutt løken i biter. Ha dette i en kasserolle sammen med vann, buljong, fløte/melk. Kok blomkålen mør.

Ta til sides noen blomkålbuketter, stavmiks blandingen og smak til med salt og pepper. 

Om du ønsker en fyldigere konsistens kan du tilsette litt Crème Fraiche. 

Serveres med bacon og brød om ønskelig. 

Lavkarbobrød selvfølgelig.  👌

14 kommentarer
    1. Ser at suppen er uten Jbkm, blir så glad for å finne oppskrifter uten! ☺ takler ikke den slimete følelsen Jbkm gir i supper, har lyst å prøve meg på rømmegrøt, men vet ikke om man må bruke Jbkm for å få den tykk… og om det evt blir samme slimete greiene… ? Har forresten proteinrundstykkene dine i ovnen nå😁😁😁 Stor fan av det du legger ut! ☺

    2. Denne suppa kokte jeg igår, og den var så god, at den kommer jeg til å koke flere ganger!😊 Jeg brukte bare 2buljongterninger, og kuttet ut saltet. Syns det er nok salt i kraften, så jeg tilsatte kun pepper. Tommel opp for denne suppa!

    3. Kjapt og greit!👍
      Veldig God!
      Jeg droppet salt, ikke nødvendig, salt nok i buljongen!
      🌸🌸🌸

    4. Må berre anbefale denne! Den er nydelig og her blir den laga titt og ofte. Bruker litt mindre buljong og salt, men bacon må eg ha ved siden av.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg