Så enkelt, men såå godt!
Dette trenger du:
2-3 kjøttbuljongterninger
1 liten løk
4 dl vann
1-2 blomkål
2 dl fløte/melk
Salt
Pepper
Slik gjør du det:
Del blomkålen opp i buketter og kutt løken i biter. Ha dette i en kasserolle sammen med vann, buljong, fløte/melk. Kok blomkålen mør.
Ta til sides noen blomkålbuketter, stavmiks blandingen og smak til med salt og pepper.
Om du ønsker en fyldigere konsistens kan du tilsette litt Crème Fraiche.
Serveres med bacon og brød om ønskelig.
Lavkarbobrød selvfølgelig. 👌
16 kommentarer
Hva slags buljong bruker du? Jeg prøvde med grønnsaksbuljong men syns 3 stk ble litt mye 🙂
bruke maggie kjøttbuljong, men e såå stor forskjell på dem :/
Ser at suppen er uten Jbkm, blir så glad for å finne oppskrifter uten! ☺ takler ikke den slimete følelsen Jbkm gir i supper, har lyst å prøve meg på rømmegrøt, men vet ikke om man må bruke Jbkm for å få den tykk… og om det evt blir samme slimete greiene… ? Har forresten proteinrundstykkene dine i ovnen nå😁😁😁 Stor fan av det du legger ut! ☺
Lene: e litt enig 🙂 rømmegrøten e helt nydelig med jbkm. Tusen takk for det;)
Denne suppa kokte jeg igår, og den var så god, at den kommer jeg til å koke flere ganger!😊 Jeg brukte bare 2buljongterninger, og kuttet ut saltet. Syns det er nok salt i kraften, så jeg tilsatte kun pepper. Tommel opp for denne suppa!
Berit Triumf: tusen takk 😉 vanskelig å nøyaktig vite hvor mye salt som has i.
Kjapt og greit!👍
Veldig God!
Jeg droppet salt, ikke nødvendig, salt nok i buljongen!
🌸🌸🌸
Marianne: så bra du likt den ;)))
Må berre anbefale denne! Den er nydelig og her blir den laga titt og ofte. Bruker litt mindre buljong og salt, men bacon må eg ha ved siden av.
Tusen takk 😍
Så god at 🙂
takk 🙂
Perfekt hverdagsmat👌
Denne var nydelig og så lett å lage. Takk skal du ha 🙂
Tenkte teste denne til middag i dag 😊
Siler du ut vannet? Eller bruker du det ilag med suppen?