Musli… ♡
Det finnes massevis av forskjellig typer, men dessverre er de fleste proppfulle av sukker.
Dette trenger du:
50 g Linfrø
30 g Gresskarkjerner
30 g Hasselnøtter
50 g Mandler
50 g Kokosflak (helsekost)
30 g Sesamfrø
30 g Fibrex/kruskakli
70 g Fibersirup Clear (helsekost)
En dæsj søtning ( natreen flytende)
1 ts vaniljepulver
Litt olje
1 dl Vann
Slik gjør du det:
Grovmal eller skjær opp mandler og hasselnøtter, blandes sammen med gresskarkjernene, linfrø, Kokosflak, vaniljepulver og fibrex.
Du kan enten riste de i stekepanne eller stekes i ovnen på 200 °c i ca 15 min.
Bland sammen vann, søtning, Fibersirup og olje. Fordel dette utover frøblandingen på et bakepapir eller rør det sammen i stekepanne.
Steker du i ovnen bør du røre litt av og til å passe på så det ikke blir brent.
Smak til med søtt.
Supergodt til smoothie og yoghurt.
Oppbevares i en tett boks.
Det virker litt rart å bruke disse ingrediensene til musli, men ved lett karamelisering passer det kjempegodt!
☆
nam takk for oppskrift 😀
Så godt det ser ut! 😀
Hei,
Jeg prøver å få kontakt med deg i forbindelse med en potensiell sponsing. 🙂 Ta gjerne en titt på siden vår og kom tilbake til meg på mailadressen i kommentaren.
Mvh Julie, VIK Jewellery
Julie, VIK Jewellery: hei 🙂 jeg har hatt problemer med å se kommentarer. Beklager sent svar! Sender deg mail.
Takk for mange fantastiske oppskrifter 🙏🙏🙏 Jeg lurer på det med yoghurt, er det Ok å spise de på LK?
Turid: hei. Bruke soyayoghurt med fun light i og tilsette litt mct for fett;)
Ellers av og t Sukkerfri yoghurt.
Hei er allergisk mot hasselnøtter og valnøtter. Hva kan jeg bruke i oppskrifter som denne, og andre i steden for.
Janne: bruk mer mandler eventuelt 😉
Hei
Fantastiske retter du legger ut 😊 Jeg lurte på en ting. Når det ikke står antall pers på en rett (som f.eks frokost muffins) så er blir det 6 stk av de. Betyr det at det da spises 6 stk? eller fordeles på flere måltider?