mmmm.. Sykt digg! Smaker hverken svamp eller klissete som mange er.
11, 5 g protein og 2,1 g karbohydrater pr. Stk.
Denne oppskriften er nok til 6 stk.
Dette trenger du:
3 egg
1 boks cottage cheese (liten)
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1/2 dl gresskarkjerner/solsikkekjerner
1/2-1 dl mandler
Fiberhusk/psyllium
2 ts bakepulver
En dæsj søtning
Litt salt
Slik gjør du det:
Sett ovnen på 220°c og varmluft
Kjør de tørre ingrediensene utenom psyllium i en foodprosessor/blender.
Tilsett cottage cheese og knus skikkelig.
Tilsett ett og ett egg og bland godt.
Smak til med salt og søtning. Søtning er viktig for smakens skyld.
Kjør massen mens du tilsetter litt og litt, et par ss er vel nok. Kommer helt an på tykningsgraden, forskjellig fra merke til merke.
Jeg stekte de i silikonformer, det var genialt for noen ganger har de hatt tendens til å flyte litt utover.
Stekes på midterste rille i ca 20 minutter.
☆
Ser veldig godt ut! 😀
Så gode de ser ut! 🙂
Takk for det 😉 smakte veldig godt!!
Takk for det 😉
Hvor mye Fiberhusk/psyllium ??
Kjersti Edland: prøv dæ frem. Beklager ukorrekt oppskrift.
Disse var kjempegode! De kan spises med alt av pålegg. Min frokost består nå av rundstykke med kokt egg 😊
Eva Samuelsen: så artig å høre;)