Mmmm. På bare 45 sekunder i mikro var kaka ferdig!! Det kaller jeg lykke.
Totalt 2.5 g karbohydrater
Dette trenger du:
1 egg
1 Stor ss tagatesse
Litt vaniljepulver
1 ss mandelmel
1 ss kokosmel
1 ss kakao
Litt salt
1 ts bakepulver
1 toppa ss mykt smør
Slik gjør du det:
Pisk egg og tagatesse godt i en bolle.
Tilsett vaniljepulver og resten av de tørre ingrediensene. Rør godt sammen.
Tilsett til slutt mykt smør, rør litt inn (viktig at smøret ikke et helt innrørt)
Tøm over i en middels stor kopp og sett i mikrobølgeovn. Stek først i 30 sekunder å se an konsistens, den skal være litt klissete i konsistens. Pass på sekundene om den er litt løs. Har du den for lenge i blir den tørr og ser ut som en svamp.
Tips!
Dryss over litt sukrinmelis og spis med bær,
Sukkerfri is eller krem passer godt til.
Eller spis som den er ♡
Ser godt ut!
Victoria Larsen: Tusen takk for det;)
Så god den så ut!
Ser kjempe godt ut, men jeg har ikke mikrobølgeovn. Kan jeg lage denne på vanlig ovn?
Eloisa: ja det kan du helt sikkert. Nåkkå usikker på steketiden. Prøvd dæ frem med ei ildfast skål
Denne er HELT fantastisk! Tusen takk!
Denne er himmelsk god!! Tusen takk! Hva slags kakao bruker du?