Mmmm. På bare 45 sekunder i mikro var kaka ferdig!!❤ Det kaller jeg lykke.
Totalt 2.5 g karbohydrater
Dette trenger du:
1 egg
1 Stor ss tagatesse
Litt vaniljepulver
1 ss mandelmel
1 ss kokosmel
1 ss kakao
Litt salt
1 ts bakepulver
1 toppa ss mykt smør
Slik gjør du det:
Pisk egg og tagatesse godt i en bolle.
Tilsett vaniljepulver og resten av de tørre ingrediensene. Rør godt sammen.
Tilsett til slutt mykt smør, rør litt inn (viktig at smøret ikke et helt innrørt)
Tøm over i en middels stor kopp og sett i mikrobølgeovn. Stek først i 30 sekunder å se an konsistens, den skal være litt klissete i konsistens. Pass på sekundene om den er litt løs. Har du den for lenge i blir den tørr og ser ut som en svamp.
Tips!
Dryss over litt sukrinmelis og spis med bær,
Sukkerfri is eller krem passer godt til.
Eller spis som den er ♡
Ser godt ut! 😀
Victoria Larsen: Tusen takk for det;)
Så god den så ut! 🙂
Ser kjempe godt ut, men jeg har ikke mikrobølgeovn. Kan jeg lage denne på vanlig ovn?
Eloisa: ja det kan du helt sikkert. Nåkkå usikker på steketiden. Prøvd dæ frem med ei ildfast skål 🙂
Denne er HELT fantastisk! Tusen takk! 😍
Denne er himmelsk god!! Tusen takk! Hva slags kakao bruker du?